En virksomhedsstart (ellers kendt som en startup-virksomhed eller bare simpelthen startup) er en virksomhed i de første faser af udviklingen af ​​det produkt eller den tjeneste, som deres forretningsstiftere mener, vil være efterspurgt.

Disse virksomheder finansieres normalt af dets grundlæggere, men da denne form for finansiering ikke vil være bæredygtig på lang sigt, vil det kræve yderligere finansiering fra investorer og venturekapitalister.

Selvom denne type virksomheder findes i alle typer forretninger rundt om i verden, er udtrykket for det meste forbundet med informationsteknologien og fremkomsten af ​​mange såkaldte internetstartups under dot-com-boblen i 1990’erne.

Mange af disse internetstartups mislykkedes til sidst hovedsageligt på grund af manglen på bæredygtig omsætning eller store mangler i deres underliggende forretningsplaner.

Nogle af disse internetstartups overlevede dog selv efter dot-com-boblen brast, som online-boghandleren Amazon.com og internetauktionsstedet eBay. Det meste af denne opstartsaktivitet var fra et område i Californien kaldet Silicon Valley, som stadig er kendt for at have en masse opstartsvirksomhedsaktiviteter.

Et selskab ophører med at være en opstart, hvis det har gennemgået forskellige udviklinger, såsom at være børsnoteret eller at blive fusioneret eller erhvervet af et større selskab og ophører med at være en uafhængig enhed. Eller i en uheldig rækkefølge kan opstart mislykkes og stopper med at fungere helt Ønsker din virksomhedsstart at få succes? Her er nogle tip.

1. Indtast et forretningsområde, som du er meget glad for, da du vil bruge meget tid og kræfter på at starte det og få det til at lykkes.

2. Spørg dig selv, om du har de nødvendige færdigheder, initiativ, beslutsomhed samt den mentale og fysiske energi, der er nødvendig for at starte en virksomhed.

3. Tænk på at finansiere din virksomhed. Der er mange muligheder, du kan bruge som VC’er og engelfinansiering. Du kan også vælge at tage et selskabslån. I så fald anbefaler vi, at du tjekker ud smverhvervslaan.smvdanmark.dk

4. Start en virksomhed med et familiemedlem eller en ven, der kan fungere som et klangbræt for ideer og kan låne et sympatisk øre og skulder. Mennesker, der starter en virksomhed, har brug for et supportsystem, især når der opstår en krise. Nogle iværksættere vælger en mentors erfarne vejledning eller tilmelder sig et supportprogram for opstartsvirksomheder.

5. Evaluer den eksisterende efterspørgsel efter det potentielle forretningsforetagende. Undersøg det marked, du kommer ind på, og find ud af alt (inklusive markedets størrelse, mulig efterspørgsel efter produkterne / tjenesterne, sandsynlige konkurrenter), inden du forpligter dig til at implementere din forretningsidé.

6. Lav en forretningsplan for i det mindste at vide, om opstarten vil lykkes eller ej. Det behøver ikke at være en forretningsplan i fuld skala for at du skal vide dette.

7. Da det sandsynligvis vil tage lang tid for et nyt forretningsforetagende at tjene penge, bør du overveje at starte en virksomhed, mens du stadig er ansat. Dette vil sikre, at det betyder, at der stadig er penge til rådighed, selv når du gennemgår opstartsprocessen.

8. Line up klienter eller kunder selv inden opstartens officielle start. Prøv at oprette netværk eller oprette kontakter ved at sælge eller give væk dine produkter eller tjenester.

9. Forsøg at forstå alle de juridiske vanskeligheder, der er involveret i at starte og drive en virksomhed, såsom de juridiske krav til din type virksomhed og love om sundhed og sikkerhed Selvom der er mange organisationer og ressourcer, der er beregnet til en virksomhedsstart, er dens succes i sidste ende op til den person eller de personer, der står bag det.