Hvis du har svært ved at vælge den rigtige vape, kan vi hjælpe. Du har mange muligheder at vælge imellem, såsom pod vape, vape pen, ureguleret box mod, mech mod og personlig vaporizer, for at nævne nogle få.

Derudover er der mange smag og nikotinniveauer at vælge imellem. Nedenfor er de ting, du skal overveje for at træffe et valg. Læs videre for at finde ud af mere.

Hvad er en Box Mod?

Først så verden rørlignende, lavdrevne mods og e-elektroniske versioner. De lignede de almindelige pakker, du kan købe. Enhederne indeholdt engangspatroner, der skulle udskiftes i slutningen af ​​deres levetid.

Så dette er vigtigt at huske på. Derefter opfandt de vape-penne. Disse enheder er bredere og længere end de tidligere enheder. Med større batterier tilbyder disse enheder bedre ydeevne og meget længere backup-tid.

I enkle ord er box mods en type vaping-enhed, der ligner en kasse i modsætning til de konventionelle penlignende former. De nye enheder er mere komplekse og har kredsløbskort og store skærme, der kan bruges til at udføre mange funktioner.

Vape Pen vs Box Mod

Den største fordel ved de penformede enheder i forhold til box mods er, at de er små. Men mange vape-brugere går efter en vape-boks på grund af mange grunde.

Selvom de ikke er så fleksible som cylinderenheden, tilbyder de mange unikke funktioner, såsom længere batterilevetid, bedre skyproduktion og bedre kontrol. Kig over på dk.vape.se for at se forskellige vape pens.

Reguleret Box Mod-funktioner

Efterhånden som tiden gik, fortsatte chipsættene, der blev fundet i de regulerede boksmods, at blive bedre. I dag tilbyder mange kommercielt tilgængelige mods og de elektroniske alternativer en række avancerede kontroller.

Disse funktioner giver dig mulighed for at få mest muligt ud af enheden. Derfor er de lidt dyrere end alternativerne. Den ekstra pris er dog det værd.

Lad os få en dybere indsigt i disse funktioner:

Sikkerhedsfunktioner: Den gode ting ved regulerede mods er, at de kommer med interne regler. Dette sikrer, at enhederne aldrig misfejler.

På den anden side sender mekaniske boksmods ikke filtre spænding til den interne forstøver uden uspecificeret grad af modstand. I en ureguleret boksmod kan der opstå fejl på grund af et ikke-kompatibelt batteri og en lav-ohm-spole.

Det sker, fordi der ikke er nogen sikkerhedsforanstaltning på plads. Temperaturkontrol: med nogle nye boksmods kan du nemt kontrollere både watt og temperatur.

Alt du skal gøre er at ændre deres indstillinger, og du kan nyde forskellige vape-oplevelser. Når du bruger enheden, kan du ændre strømmen, som enheden bruger.

Så disse er nogle af de vigtigste funktioner i disse enheder. Hvis du vil købe en, foreslår vi, at du overvejer detaljerne beskrevet i denne artikel.

Lang historie kort, hvis du følger tipene i denne artikel, vil du være i stand til at vælge den rigtige vape-enhed. Forhåbentlig finder du denne artikel ret nyttig.