Selv på et tidspunkt, hvor værdien af kroner ser ud til at falde mod euroen hver dag, kan man rejse til Italien på et budget. Det er meget nemt og hurtig at lån 10000 for at rejse til Italien for min 2 uger. Her er et par tip, der hjælper dig med at få det til.

Rom, Venice og Firenze er de tre mest populære byer at besøge, når du rejser til Italien. Hotelpriser kan virkelig presse dit budget; da dette er små byer, ville en god måde at spare på dine hotelregninger være at blive et sted ude af vejen i forstæderne. Italienske byer har fremragende offentlig transport, og du behøver bare at komme ind i byen med et lokalt tog hver morgen for at se alle seværdighederne.

En af de bedste måder at redde rejser hvor som helst er at gå i lavsæsonen. Da sommeren er den højeste turistsæson i Italien, kan du overveje at rejse i september eller i maj. Med færre turister at imødekomme er sandsynligvis enhver virksomhed langt billigere.

Vinter kan naturligvis være kolde; men hvis du rejser om vinteren og for det meste holder til museer og katedraler, finder du, at vejret ikke påvirker dig, og det kan være ret varmt indendørs. Det bedste ved rejsen til Italien om vinteren er, at priserne aldrig bliver lavere.

Der er en hemmelighed ved at spare på dine restaurantregninger, når du rejser til Italien. Middagsmåltidet er altid det billigste. Du kan fylde ved frokosten og prøve en billigere mulighed som pizza eller shoppe på et madmarked til dine andre måltider. Madmarkeder er en fantastisk måde at få lidt lokal smag på.

Ved at købe souvenirer vil du altid opdage, at det at holde sig tæt på de største attraktioner, når du køber dem, tredobler priserne. Køb dine souvenirs mindst en kilometer væk fra den attraktion, du er på, og du kan få langt bedre priser.

Lad os sige, at du rejser til Venice; den gode ting ved rejse her er, at du helt kan skære transportomkostninger af enhver art ud af dit budget med undtagelse af en gondolrejse.

Venice er en by, som du kan udforske helt til fods. Alt hvad du behøver er at få et kort og ikke bekymre dig, hvis du går tabt. Byen er et levende museum, og overalt, hvor du går, finder du vidunderlige ting at se. Sørg for, at du køber passager til Vaporetto vandbussen for at komme rundt fra tid til anden, og at du undgår vandtaxierne helt.

De er dyre. I betragtning, kirkerne er den smukkeste del af et besøg i Venedig. Næsten alle har gratis adgang. Du behøver ikke at holde dig til det populære Piazza San Marco Square, hvor alle turister er. Du kan vandre rundt overalt og se de seværdigheder, som de fleste turister ikke. Det koster dig mindre.