Par taler hele tiden om, hvor meget de nød deres ferie, især den intime tid, de var i stand til at tilbringe med deres partnere. Så hvad gør ferie sex så meget bedre.

Er det hotelværelset, der kan få det til at virke som et hemmeligt eventyr? Er det den ekstra vin, du måske drikker til middag, fordi du ikke behøver at arbejde den næste dag?

Er det fordi børnene ikke kan afbryde dig? Faktisk kan det være en af ​​disse eller måske endda andre faktorer. Men lad os sammenligne to scenarier og lade dig beslutte, hvilket der giver et mere romantisk miljø:

Især fra en kvindes perspektiv arbejder du hele dagen, tager dig af børnene, laver mad, hjælper med lektier, sidder til sidst ned i 30-45 minutter og kalder det en dag.

Før du går i seng, gør du en ekstra indsats for at sikre, at alt bliver taget hånd om den næste dag, tjekke telefonsvarer, e-mail og derefter lave mentale noter om, hvad du skal udrette den næste dag.

For mænd er det en lignende aftale, bortset fra at stress typisk skabes ved at bekymre sig om økonomi, beskæftige sig med en irriterende chef på dit arbejdssted, og den gamle, trætte følelse man får af den samme gamle daglige slid.

Du tilbringer en dag med din partner med at gøre ting sammen, have det sjovt, måske en god middag og derefter et par drinks. I stedet for at gå træt og stresset i seng er der et komfortniveau, der ikke findes i den daglige verden derhjemme.

Hvilken, tror du, gør par mere åbne for sex? Ferie sex er altid så meget bedre, fordi du ikke behøver at bekymre dig om de daglige problemer, der deprimerer et stort samfundssegment. I stedet for er dit sind klart, du har haft en chance for at tilbringe kvalitetstid med din partner, og måske har de to endda genantændt en gnist, som du troede var gået ud.

Ferietid giver også par mulighed for at træde mere ud, end de ville derhjemme, for at prøve nye seksuelle eventyr, der normalt ikke ville være udelukket. Du kan finde mange steder at gå til disse hot sex tider, det behøver ikke at være et sted eksotisk.

Faktisk, hvis du har begrænset tid eller budget, kan det være så simpelt som i hele byen. Nu vil jeg være den første til at indrømme, at cavorting på en nøgenstrand i Jamaica sandsynligvis vil hæve alles ophidsningsniveau. Men en hel dag sammen på et museum eller en middag på en restaurant med stearinlys kan også gøre jobbet.

Par skal finde tid til at tilbringe kvalitetstid med hinanden. Ferier er en fantastisk måde at blive bekendt med din partner på igen og lægge de daglige irritationer til side, der opstår i ethvert forhold.

Du kan finde ud af, at den gnist, du antænder på din ferie, overføres, når du kommer hjem. Hvilket på et eller andet tidspunkt vil føre til en anden ferie, hvor du kan hæve bjælken endnu højere.


Hvis du er single, betyder det ikke, at du ikke også skal nyde sex. Selvfølgelig skal dette gøres sikkert og med beskyttelse. Der er mange escort bureauer, der tilbyder fantastiske tjenester til både mænd og kvinder, som gerne vil have det sjovt, mens de er på ferie.

Sex er fantastisk og bidrager til den generelle fysiske, mentale og følelsesmæssige sundhed. Sørg for at gøre alt, hvad der er nødvendigt for at holde ilden brændende med din partner.