Spanien er et land fuld af rig historie og spændende attraktioner. Det er livlige byer og det maleriske landskab giver en række muligheder for enhver smag. Når du rejser i Spanien, kan du ikke gå glip af byer som Madrid, Barcelona og Granada, som kun konkurreres med den naturlige skønhed Picos de Europa, Sierra Nevada og Middelhavet. Få råd om rejser til Spanien ved at tjekke Danmarks nye sms lån

Madrid ligger midt i landet og er et centrum for spansk kultur og historie. Der er flere fremragende museer, herunder Museo del Prado. Museo del Prado huser en af ​​de største kunstsamlinger i Europa. Ud over at huse smukke kunstværker, er Museo del Prado bekvemt placeret i nærheden af ​​flere andre museer, herunder Museo Arqueologico (arkæologisk museum), der huser kunst fra gamle middelhavscivilisationer og Museo Reina Sofia, der huser kunst fra det 20. århundrede.

Barcelona er Spaniens næststørste by, men er større end livet i sin smukke arkitektur, natklubber og strande. Barcelona har noget for enhver smag, men for en person, der søger den klassiske “festferie”, er dette måske bare det perfekte sted. Hvis du leder efter et sted at gå på dans, så tjek La Bote for en lille smule soul og funk eller Razzmatazz til fem store værelser, der hver har deres egen musikstil.

Hvis du er i Barcelona i sommermånederne, skal du sørge for at komme til La Terrazza, hvor du kan danse på klubbens terrasse, indtil du ser solen stige om morgenen. Efter en lang nat ude kan du hvile op til den næste nat efterfølger på Barceloneta eller Sant Sebastia, de to ældste og mest populære af Barcelonas syv strande.

Den sydlige by Granada er bemærkelsesværdig for mange ting, herunder den rige kulturhistorie, der er båret af maurerne. Denne historie, der har påvirket hele det spanske land, er meget synlig i Granada, hvor historiske skatte som Alhambra-paladset kan findes. Alhambra har vævet besøgende verden over med sin fantastiske arkitektur, siden den blev bygget i det 14. århundrede. Når du er i Granada, kan du slappe af i Hammam. Hammam, der er bogstaveligt oversat fra arabisk som bade, er en smuk moderne genopbygning af et maurisk badehus.

Under dit ophold i Granada har du bjergene i Sierra Nevada, der holder øje med dig. En fremragende måde at afslutte ethvert eventyr i Granada er at tage op til de snedækkede toppe, der omgiver det i en dag eller mere på ski eller at køre sydpå til Middelhavet.

Picos de Europa-bjergkæden i nord er et andet smukt sted. Det ekspansive udvalg, hvis navn oversættes til Europas toppe, er hjemsted for dyr som den iberiske gaupe, kantabrisk brunbjørn og den iberiske ulv. Det glasagtige, skulpturelle landskab indeholder søerne i Covadonga, og de omkringliggende bjerge er spækket med rolige landsbyer.

Som med enhver rejseoplevelse er der nogle vigtige rejsetips, som du skal huske på, mens du rejser i Spanien. Pas på lommetyve, da mange af de foreslåede steder tiltrækker et stort antal turister, som igen tiltrækker lommetyver. Vær opmærksom på dit helbred: få nok søvn, spis rigtigt, og sørg for, at din helbredsforsikring dækker dig på din ferie. Hvis ikke, køb en rejseplan. Til sidst, glem ikke at pakke lys. Du vil ikke have tunge kufferter rundt omkring i Spanien, især når du er sikker på, at du vil have så meget med dig hjem.