De mennesker, der bor der, kalder det det belapiske, smukke land, og selvom de måske er partiske, ved italienerne helt sikkert, hvad de taler om. Elskere af både mode, kunst og mad vil finde noget at svinge for, når de kommer til Italien.

Der er så meget at se, at mange mennesker har brug for at vende tilbage mere end én gang, men første gang besøgende ikke bør gå glip af disse vigtige italienske seværdigheder.

trevifontænen

Når du er i Rom, er det vanskeligt at gå glip af Trevifontænen, den største og mest berømte springvand i hele byen. Det er ikke kun smukt, men det er det midterste stykke for en af ​​Italiens mest romantiske skikke.

Legenden siger, at hvis nogen kaster en mønt over skulderen i springvandene, er de sikker på at vende tilbage til Rom en dag. To mønter betyder, at de vil forelske sig i en italiensk, og tre mønter betyder, at de vil gifte sig med dem.

Det er ikke nødvendigt at være katolsk for at værdsætte et besøg i Vatikanet i Rom. Vatikanmuseerne er hjemsted for en af ​​verdens største og mest imponerende kunstsamlinger. Efter at have turneret i samlingen får besøgende se Michelangelo’s berygtede maleri i loftet i Det Sixtinske Kapel.

Mens nogle af Italiens mest ikoniske seværdigheder er i Rom, er der meget at se i de andre smukke områder af landet. Firenze er måske den smukkeste by i hele Italien og er hjemsted for den berømte skulptur, David, af Michelangelo. Ikke kun indeholder smuk kunst, men det er hjemsted for mange af verdens verdens bedste navne, såsom Gucci og Ferragamo.

Det berømte skæve tårn er blot en af ​​grundene til, at folk strømmer til byen Pisa. Byen er hjemsted for mange af Italiens fineste universiteter, så det er altid forbavset med studerende, der går til og fra klassen. Besøgende vil ofte se dem studere i Piazza dei Miracoli, et af Italiens mest smukke firkanter.

Når folk planlægger en flugt til Italien, kan de forestille sig, at de serenaderes af en gondolier, mens de krydstogter Venedig. Dette er en af ​​de mest afslappende og romantiske måder at udforske byen, som er fuld af smukke bygninger og kunstværker. Faktisk har Venedig den sondring, at man huser flere kunstneriske mesterværker pr. Kvadratkilometer end nogen anden by i verden.

Der er ingen der benægter Italiens magtfulde skønhed og den attraktion, den har for elskere af mode, mad, arkitektur og kunst. Det italienske folk elsker deres land så kærligt, de er glade for at vise besøgende rundt, hvilket gør hele oplevelsen endnu mere magisk. Når du planlægger at rejse i Italien, skal du huske at ikke gå glip af disse smukke byer og berygtede vartegn.